روستای خشوئیه در موقعیت جغرافیایی ۳۲+۲۵ عرض شمالی و ۵۱+۰۶ طول شرقی از خط استوا و نصف النهار گرینویچ قرار دارد و به صورت غربی، شرقی در جنوب رودخانه زاینده رود واقع است.
روستای خشوئیه جزو حوزه استحفاظی دهستان چم رود بخش باغ بهادران است و با شهر باغ بهادران ۱۵ کیلومتر فاصله دارد.
طبق سر شماری سال ۱۳۸۵ خورشیدی توسط مرکز آمار ایران جمعیت خشوئیه از ۵۶ خانوار تشکیل شده و کل جمعیت آن ۱۹۳ نفر است که تعداد ۱۰۰ نفر مرد و ۹۳ نفر زن می باشند. روستای خشوئیه دارای یک مدرسه ابتدائی بنام ۱۵ خرداد است که دانش آموزان کمی دارد. همچنین در خشوئیه یک باب مسجد قدیمی به سبک طاق و چشمه وجود داشته که تخریب شده و به همت خیر حاج زمان یک باب مسجد ساخته شده که فعال می باشد. همچنین یک باب حسینیه نیز با همت خیر حاج چراغلی خان محمدی ساخته شده که مورد بهره برداری قرار گرفته است.
در خشوئیه دو واحد آسیاب آبی وجود داشته یکی محله جنوب مسجد قدیم و دیگری آخر روستا سمت باغچه منوچهر خان بختیار؛ در این آسیابها برنجکوبی نیز به طریق سنتی انجام میشده است. در خشوئیه یک درخت پیر چنار وجود دارد که قدمت بسیار بالایی دارد و بسیار معروف می باشد و در اثر کم توجهی داخل آن خالی شده بود که با همت مردم و مسئولین اقداماتی جهت جلوگیری از آسیب به آن صورت گرفته است، گفتنی است از سال کاشت و طول عمر این درخت کهنسال اطلاعی در دست نیست.
در خشوئیه یک برج دیدبانی وجود دارد که حکایت از قدمت تاریخی این روستا دارد؛ همچنین در قبرستان خشوئیه دو عدد شیرسنگی خودنمایی میکنند، یکی بر قبر امامقلی فرزند رضا و دیگری بر قبر مشهدی خان محمد فرزند حسن؛ که حکایت از پهلوانی و شهرت آن زنده یادان دارند.
در خشوئیه یک باب حمام طاق و چشمه ای وجود دارد که با آجر و ملات آهک و ساروج ساخته شده و همان حمام را دوش گزارده اند. این حمام توسط یکی از خیرین خشوئیه بنام حاج علمدار ساخته شده است.
کد خداهای خشوئیه عبارت بودند از : گل محمد عسگری، محمد قلی صادقیان، براتعلی شریفی، حاج علمدار اسدی و علی مهدی. تا قبل از اجرای قانون اصلاحات ارضی مالکیت روستای خشوئیه در اختیار امام جمعه اصفهان و فتحعلی خان بختیاری فرزند امیر مفخم بوده است.
تعدادی از سکنه خشوئیه به شغل کشاورزی مشغول و تعداد کمی در شرکت ذوب آهن اصفهان مشغول به کار می باشند و افراد بیکاری نیز وجود دارند.
مسیر بین باغ بهادران تا خشوئیه به طول ۱۵ کیلومتر توسط خیر معروف حاج زمان خشوئی فرزند حاج آزاد بازسازی و آسفالت گردید.
قسمتی از زمین های کشاورزی خشوئیه از آب زاینده رود مشروب می شوند و قسمتی از قناتهای مزدان و دره مزدان. سکنه روستای خشوئیه از امکانات آب لوله کشی، برق، تلفن و گاز بهره مند هستند.
روستای خشوئیه در دوران دفاع مقدس سه شهید تقدیم به کشور نموده است که اسامی آنها عبارتند از: “شهید اسفندیار شریفی” ، “شهید سلیمان رحیمی” و “شهید سلمان محمدی”.
تمامی حقوق برای املاک فرادید اصفهان محفوظ است .